Ručni rad – Handcraft

Ekskluzivni proizvodi Nonna Handmade nastaju na poseban način, jedinstvenim tehnikama ručne izrade u kombinaciji sa savremenim i uz maksimalnu pažnju ne samo prilikom šivenja ili modelovanja već i u radu na detaljima kao što je ručna izrada kaiševa, heklanje gajki, tkanje bretela, presvlačenje dugmića ili izrada tkanica koje su prepoznatljiv detalj srpske narodne nošnje. Osećaj posebnosti doživećete nošenjem ručno radjenih detalja za koje su potrebni sati a nekada i dani kako bi nastao jedan proizvod Nonna Handmade.

Nonna Handmade proizvodi za kuću razlikuju se od sličnih na tržištu po jedinstvenim idejnim rešenjima koji se oslanjaju na staru etnografsku kulturnu baštinu ali prikazani kroz skice akademskih slikara i profesora dizajna na tekstilu.
Kvalitetni prirodni materijali od kojih nastaju Nonna home proizvodi kao što su pamuk I lan omogući će dugotrajniju upotrebu a u spoju prirode I tradicije vaš svečani sto biće uvek otmen i gospodski.

Nonna Handmade proizvodi nastaju oslanjajući se na rad veštih majstora svog zanata . Vezilje, tkalje, trukerke, šivači okupljeni oko Nonna Handmade studija u selu Ribaševina u zapadnoj Srbiji zajedno sa iskusnim inženjerima tekstila, konstrukcije i dizajna koji rade u savremenom studiju u srcu Beograda na Vračaru, čine jedinstven spoj tradicionalnih zanata i savremene izrade, starog i modernog . Upravo zbog toga Nonna Handmade proizvodi su više nego posebni – oni su ekskluzivni.

U proizvodima Nonna Handmade za kućnu upotrebu ima dosta simbolike i skrivenih emocija kao i etnografskih simbola u modernoj formi . Nonna home proizvode svako će doživeti na svoj način. Nonna proizvodi su savršen poklon za posebne prilike jer bude emociju onom koji ih prima ali i ostavljaju utisak osobe sa stilom za onog ko ih daruje.