Saradnja

WIPOD – Design Talks

52. Beogradska nedelja mode, oktobar 2023. Cultural Fashion by Nonna Handmade

Nonna Handmade je na Beogradskoj nedelji mode prikazala svoje unikatne modne detalje u sekciji Fashion accessories. Beogradskoj publici prezentovani su ručno rađeni pojasevi, tašnice i jeleci.

WIPO, Ženeva svetska organizacija za zaštitu intelektualne svojine – Tradicionalna znanja i veštine

Nonna Handmade je ponosni predstavnika Republike Srbije u programu Svetske organizacije za zaštitu intelektualne svojine – WIPO Taradicionalna znanja i veštine. Program edukacije okuplja predstavnike iz 32 zemlje sveta i Nonna Handmade je u grupi za Baltičke i zemlje jugoistočne Evrope.

„Velika znanja koja stičemo kroz rad sa mentorima i kroz edukaciju WIPO Traditional Knowledge programa koji traje godinu doneće nam konkuretniji proizvod ali i proširena znanja o važnosti zaštite IP kroz posao s kojim se bavimo, a to je zaštita nacionalnog kulturnog nematerijalnog nasleđa“ – rekla je Slađana Milojević, osnivač Nonna Handmade koja je porodična preduzetnička radnja.

Dugogodišnja saradnja sa IWC Club u Beogradu

Nonna Handmade je ponosan partner Međunarodnog kluba žena u Beogradu koji okuplja supruge akreditovanih ambasadora u našoj zemlji i važne predstavnice inostranih kompanija koji posluju u Srbiji. Povezanost saradnje IWC cluba i Nonna Handmade ogleda se kroz veliki broj ostvarenih zajedničkih aktivnosti kroz obostranu podršku,korektan i iskren odnos uzajamnog uvažavanja :

Prezentacije Nonna Handmade kolekcija uvaženom skupu diplomatskog kora i IWC club ispred Nonna Handmade studija u Beogradu

Saradnja sa Olimp hotelom na Zlatiboru

Saradnja sa hotelom Palisad na Zlatiboru

Rezidencija Ambasada Kanade u Beogradu

U saradnji sa CANSEE i na poziv NJE Ambasadorke Kanade koja je bila domaćin skupu posvećenom ženskom preduzetništu, rodnoj ravnopravnosti i uspešnim inicijativama, Nonna Handmade je uvaženom skupu prezentovala svoju porodičnu kompaniju.

Nonna Handmade je posebnu zahvalnost uputila NJE Ambasadorki Kanade i CANSEE na ukuzanoj mogućnosti za edukaciju Nonna tima kroz projekat Leader Project Ivey Business School of Toronto.

Saradnja sa Belgrade Fashion week

Saradnju sa Beogradskom nedeljom mode Nonna Handmade gaji i neguje kroz povezanost sa umetnicima i mladim dizajnerima. Razmenom znanja i ideja Nonna kolekcije prilagođava savremenim zahtevima povezujući moderno i etno. Na održanoj oktobarskoj Beogradskoj nedelji mode 2020.godine, Nonna je prikazala promo kolekciju proleće-leto 2021. pod nazivom Svetlost.

O našoj saradnji sa Beogradskom nedeljom mode možete pročitati i putem linka: https://www.belgradefashionweek.com/nonna-handmade/

Sva autorska prava zadržava Nonna Handmade.